عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک در میان ۲ درصد پژوهشگران پر استناد سال 2022

اعضای هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ در لیست دو درصد برتر پژوهشگران پراستناد جهان قرار گرفتند.

پایگاه استنادی اسکوپوس و مؤسسه الزویر بر اساس داده‌هایی تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد با استناد به شاخص عملکرد پژوهشی در سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۲ مستخرج از پایگاه اسکوپوس که برای سال 2022 منتشر کرده است، 200 هزار دانشمند پر استناد در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته به عنوان یکی از دانشمندان ۲ درصد برتر استخراج و گزارش کرده است.

در این گزارش که در مجله PLOS به چاپ رسیده، علی سعداله (از گروه مهندسی مکانیک) و علیرضا رضوانیان (از گروه مهندسی کامپیوتر) از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ در فهرست دو درصد برتر پژوهشگران پراستناد جهان قرار گرفتند. این فهرست براساس شاخص‌های متعددی از جمله تعداد مقالات تألیفی، ارجاعات، استنادها و سایر شاخص‌های علمی منتشر شده است. شایان ذکر است دکتر سعداله، تاکنون موفق به انتشار 4 کتاب بین المللی و بیش از 150مقاله شده است.

دانشگاه علم و فرهنگ این موفقیت ارزشمند را به اساتید برگزیده و خانواده بزرگ علم و فرهنگ (اعم از دانشجویان، اساتید و کارکنان) تبریک می گوید.